Svetski rekord, najveće životno osiguranje na svetu

Svetski rekord, najveće životno osiguranje na svetu


Prošle sedmice je potvrđeno da je oboren još jedan Ginisov rekord. Ovaj put nije u pitanju nikakav bizaran rekord već sasvim normalan rekord. Oboren je svetski rekord za najveću vrednost polise životnog osiguranja!!!

Dosadašnji rekord postavljen je još davne 1990. godine  je vrednost te polise životnog osiguranja je iznosila 100 miliona dolara. Naravno, identitet osobe koja je potpisala ovo milionsko životno osiguranje ni do dan danas nije otkriveno zna se samo da je reč o osobi iz zabavne industrije.

Finansijski savetnik Dovi Frances iz kompanije "SG LLC" pohvalio se pred američkim novinarima  da je njegov klijent sada oborio ovaj neobičan rekord.

Kako navodi svetnik gore pomenute kompanije za sada nemenovani milijarder je potpisao polisu životnog osiguranja vrednu neveroatnih 201 milion dolara! Naravno identitet ove osobe nije otkriven, savetnik Frances je istakao da je reč o milijarderu iz tehnološke industrije.

Poznato je da u Kaliforniji to jeste u Palo Atu živi više od sto milijardera, od čega je njih oko trećina vezana uz tehnološku industriju, brojni su kandidati koji su mogli potpisati ovoliko veliku sumu životnog osiguranja

Osim identiteta, savetnik nije hteo otkriti niti koliko iznose godišnje rate koje će nemenovani multimilijarder plaćati a zanimljivo je da je životno osiguranje potpisano s čak 19 osiguravajućih kuća, kako bi se izbeglo da celokupni iznos polise plati samo jedna kompanija.

Pre nego su iz Ginisa potvrdili da je s ovom polisom životnog osiguranja ostvaren novi rekord, ekipa iz Ginisove knjige rekorda je šest meseci proučavala polisu i prošle sedmice napokon potvrdili obaranje svetskog rekorda iz 1990.godine

 

Francuska: Osiguranje alimentacije
U Francuskoj se čak polovina brakova završava razvodom, a mnogi se suoč Read more
Pariz: Osiguranje od kiše na odmoru
Suočen sa drastičnim padom prihoda ove godine, jedan francuski turoperator odl Read more
Osiguranje na venčanje
Ako je za neku utehu Austrijankama, ukoliko im se partner ne pojavi na venčanju Read more